Suplimentele Snep pentru miscare,energie,forta de viata@




                            My Snep

                                                          Comanda

                   Produsele Snep, atât înlocuitori de porție pentru controlul greutății cât și suplimente alimentare au fost create și formulate pentru a aduce clienților noștri un ajutor substanțial în viața cotidiană.

                              Atenția pentru calitate nu trebuie să prejudicieze prețurile pe care oricum le considerăm printre cele mai interesante din sector, datorită în principal producției exclusiv italiană.

                     O atenție deosebită va fi rezervată de către Snep gustului fiecărui produs în parte, cu ajutorul unor persoane dedicate acestui serviciu, ajungând la produse de calitate superioară cu adevărat.

               Navigând pe website-ul nostru, clientul va putea găsi descrierea complectă a fiecărui produs care va putea fi de ajutor pentru cunoașterea necesară utilizării sale.

Comenzi la contact  sau accesati linkul de mai jos...

https://www.mysnep.com/400108751 Comanda



               Snep Start este un produs conceput pentru a asigura aportul corect și complet nutriţional indispensabil (macro și micro-nutrienți, vitamine, antioxidanți specifici) pentru sportiv, maximizându-i absorbția, disponibilitatea și utilizarea (mulţumită ficatului și intestinelor sănătoase). 

              La începutul zilei, asigură nevoile de bază ale sportivului prin carbohidrați complecși, proteine cu valoare biologică foarte ridicată cu eliberare lentă, grăsimi „bune” și fibre.                    

              Glutationul ca antioxidant general și, în special pentru a asigura funcțiile hepatice; fermenți lactici pentru a asigura funcțiile corecte de absorbție a substanțelor nutritive la nivelul intestinului și pentru a menține ridicat nivelul imunitar al sportivului.

Asigurarea unei bune funcționări a ficatului și a intestinelor este un aspect important pentru performanța sportivului 

https://www.mysnep.com/400108751.-Comanda

                Pret 168.12

                         Produs care trebuie luat înainte de activitatea fizică studiat pentru o abordare a activităților anaerobe sau care implică în principal sistemele ATP-CP și anaerobe glicolitice.          

                   Aminoacizii ramificați BCAA, beta-alanina, taurina, carbohidrații cu eliberare medie/lungă, arginina și creatina sunt protagoniștii acestei formule destinate tuturor sporturilor, atât individuale cât și pe echipe, care presupun, prin natura lor, implicarea sistemelor energetice pe termen scurt. 

          Acoperirea efortului sportiv de tip anaerob și sinteză mai accentuată de proteine într-un singur produs.

https://www.mysnep.com/400108751  Comanda

                                                      PRET RON 144,77




                    Produs care trebuie luat înainte de activitatea fizică, studiat pentru o abordare a activităților aerobice.

                    Pentru o creștere a rezervelor de glicogen pre-antrenament, produsul furnizează o doză de carbohidrați adecvată pentru sporturile cu o componentă aerobă ridicată și cu o marcată doză de rezistenţă.  

              Prezența carbohidraților și a TMC (susținute corespunzător de vitaminele B1 și B5) servește la creșterea performanței sportivilor în activitățile anaerobice, fierul și vitamina C sunt componente esențiale pentru sportivii de la aceste discipline.În cele din urmă, în completarea formulei, aminoacizi ramificați BCAA, beta-alanină și arginină.

https://www.mysnep.com/400108751 Comanda

           Pret RON 163,45




                       Upgrate este un produs conceput pentru a garanta o recuperare rapidă a rezervelor de glicogen și pentru a limita cât mai bine descompunerea proteinelor post-antrenament.
                           În această fază sunt fundamentale aprovizionarea cu glicogen muscular și repararea și sinteza țesutului muscular.
În acest scop, Upgrate oferă un amestec de carbohidrați, proteine cu absorbție rapidă, glutamină, aminoacizi cu catenă ramificată BCAA și HMB, care satisfac această cerinţă.
                            Pentru ca formula să fie completă, a fost introdusă carnozină, utilă pentru un echilibru corect acid-bază.
   - Supliment alimentar pe bază de proteine, HMB, L-glutamină, BCAA, L-carnozină și Vitamina B6.

https://www.mysnep.com/400108751.-Comanda

          PRET  RON 140,10




                  Snep, în colaborare cu Wepa Science, a studiat Revelop, un produs care promovează etapa de creștere musculară și garantează odihna din timpul nopții, indispensabilă pentru orice sportiv.
                   Proteinele cu eliberare lentă, o doză mică de carbohidrați și glutamină asigură o acoperire optimă pentru recuperarea proteinelor pe timp de noapte.
               Triptofanul promovează odihna.
                   Ingredientele din această formulă răspund la cererea crescută de proteine, oferind în același timp atletului o odihnă adecvată, baza unei bune performanțe sportive.





       PRET RON 182,13



                       Snep Brain este un produs pregătit dintr-un amestec de plante tonice adaptogene utile în toate sporturile care este nevoie de concentrare.
                  Favorizează memoria și funcțiile cognitive și devine util în toate activitățile în care sunt necesare abilități de coordonare (oculo-motorie, anticipare motorie, echilibru, sincronizare) și tactică.
          Principalele funcții ale acestui supliment nutritiv sunt de a promova memoria, relaxarea și tonusul fizic și mental.







             PRET RON 140,10



                             Hydra este un produs conceput pentru a furniza exclusiv sărurile mineralele necesare în faza de antrenament și transpirație abundentă.
                    Oferă magneziu, potasiu, sodiu și clorură, fără carbohidrați, pentru o versatilitate totală a produsului, evitând să intervină în perioadele de utilizare și reîncărcare ale altor carbohidrați luați în diferitele faze ale antrenamentului.
- Supliment alimentar pe bază de săruri minerale.





Comentarii