Paste si retete dietetice pentru o silueta de invidiat!



                                        Scapa de kilograme si bucura-te de mancare in fiecare zi!!!!

                                                Ai propriul regim alimentar in cateva momente. Incepe sa  slabesti in timp  ce mananci cu pastele proteice Snep sunt produse în Italia, cu ingrediente naturale și cu adaos de extract de Ganoderma Lucidum.

                                                                                                          Comanda  RON 101,34 (RON 110,68)



Ingrediente:
Semol de grâu durum, 
gluten de grâu ,
 apă, 
Ganoderma lucidum (Curtis) P. Karst.
 Sporophorum ES (400 mg)
Conține gluten.


Tabelul nutrițional
la 100 g Paste proteice
Valoarea energetică 343 Kcal / 1455 Kj
Grăsime 0,4 g
dintre care acizi grași saturați <0,1 g
Carbohidrati 65,1 g
din care zaharuri 2,8 g
Fibră 2,1 g
Proteine ​​19,6 g
Sare 0,02 g
Ganoderma lucidum 400 mg

Comanda la un pret redus, 

si incearca retete dietetice.....


Urmeaza retete............................................

Paste dietetice cu sos cremos


                                                           Aceste excelente paste dietetice cu sos cremos de busuioc sunt fitness și au un conținut proteic ridicat. Sosul este delicios de cremos, chiar și fără a utiliza o smântână integrală. Dacă încă nu ai încercat să înlocuiești smântâna din sosuri cu brânză de vaci, de exemplu, atunci trebuie s-o faci, ai să vezi că îți va plăcea! Cu siguranță vei adora această rețetă fit ca masă de prânz sau cină ușoară. Este gata în doar câteva minute.


                                              În această rețetă, poți înlocui pastele din grâu integral cu oricare dintre versiunile tale preferate - grâu spelta, hrișcă sau, de exemplu, pastele din porumb vor fi la fel de gustoase. Partea cea mai dificilă a acestei rețete este fierberea pastelor. E adevărat, acesta e sigurul lucru pe care va trebui să-l faci. Trebuie doar să amesteci restul de ingrediente în robotul de bucătărie și gata. Dacă ai acasă un robot de bucătărie de calitate, (vi-l recomand pe acesta) , vei fi un star în bucătărie și poți servi acest prânz sănătos și rapid în doar 20 de minute. Genul acesta de rețete sănătoase cu paste este ideal pentru zilele aglomerate. Mai mult, această mâncare cu paste este o opțiune cu relativ puține calorii și dietetică, dar destul de sățioasă.

Ingrediente

250 g brânză de vaci

200 g paste din grâu integral (vi le recomand pe acestea)

2 mâini de busuioc proaspăt

4 căței de usturoi

parmezan dat pe răzătoare (opțional)

roșii cherry (opțional)

  Brânza de vaci este un înlocuitor foarte gustos și bogat în substanțe nutritive al sosurilor cu smântână grasă. În această rețetă vom asezona sosul cremos de busuioc doar cu busuioc proaspăt și usturoi. Alternativ, putem adăuga după blenduire câteva bucățele de șuncă de foarte bună calitate, măsline sau roșii deshidratate. Presară pe deasupra mâncării parmezan, adaugă câteva roșii cherry și servește-o întregii familii înfometate. Cu siguranță va fi o încântare atât pentru stomac, cât și pentru ochi.

Fierbe pastele al dente în apă clocotită în care ai adăugat o cantitate generoasă de sare. Între timp, pregătește sosul. În robotul de bucătărie, amestecă brânza de vaci cu frunzele de busuioc clătite în prelabil și cu cățeii de usturoi curățați până când rezultă o pastă omogenă. Dacă este necesar, poți adăuga și un vârf de cuțit de sare. Amestecă pastele fierte și scurse cu sosul pentru a le combina. Dacă dorești, poți presără deasupra pastelor parmezan dat pe răzătoare și roșii cherry.

Calorii 483 Kcal

Carbohidrați 73 g

Fibre 11 g

Proteine 38 g

Grăsimi 1 g

(Text preluat)

Comentarii